Pippilotta Voorjaars setje

Gepubliceerd op 22 februari 2023 om 19:02

Zo het was de afgelopen week weer een drukte....

Een enorme hoeveelheid pakketten die ontstonden uit de LIVE POP-UP Wolkraam op het Youtube kanaal van #maakhetmetmiranda

Maar wat hebben we het leuk gehad...en wat heb ik tot vandaag nog na kunnen genieten bij het inpakken van al dit moois! Maar na vandaag is dus tot het laatste pakket echt alles weg !! YEAH!!

 

Om tussendoor in alle hectiek even lekker te ontspannen, was ik even aan een heerlijk simpel projectje begonnen...en jawel hoor met ook een garen die NU OP=OP staat in de webshop :) dus heb je het gemist, dan heb je hier dus weer een kansje om zo'n pakketje te gaan scoren!

 

Het pakket is in 2 kleuren te bestellen, in de rode kleur die ik gebruikte of in een grijze tint, doordat het tweet garen is, zitten er allemaal subtiele kleurige stukjes in, ik moest gelijk aan het voorjaar denken. 

Brengt me gelijk terug naar een moment van vroeger bij mij met mijn oma... die zei altijd...met de " R " in maand draag je maar beter wol aan je kont hahaha!! Dit garen bevat dus ook een deel wol, dus heerlijk warm en geen blaasontstekingen mocht je op een muurtje of bankje willen gaan zitten buiten ;) woehahaha !!

 

 

Nouja, ik heb het patroon op papier gezet in de maat 36/38 - M de centimeters staan in het patroon erbij en je kunt het makkelijk vergroten of verkleinen.

Hou er wel rekening mee dat ik per project 1 pakket heb gebruikt van 5 bollen, dus mocht je rokje en kol willen maken dan heb je dus 2 pakketten nodig. En als je aanpassingen qua maat wilt maken heb je waarschijnlijk dus een pakket exta nodig. Maar dit alles kun je in het patroon hier beneden allemaal terug vinden. Heb je toch nog vrage, stel ze dan gerust :)

 

Voor nu wens ik jullie alvast veel lees/kijk plezier en hoop ik natuurlijk zo'n pracht garen pakketje naar je op te mogen sturen!

 

link webshop :

https://www.janiceeve.be/webshop/janice-eve-haakpakketten/detail/1213/voorjaars-set-pippilotta.html

 

Fijne avond iedereen!!

*** Liefs Eva ***

 

 

Pippilotta Voorjaarssetje-01
PDF – 65,7 KB 150 downloads

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.