Algemene Voorwaarden

 


Prijzen

Alle prijzen op deze website zijn in euro's inclusief BTW en zijn onder voorbehoud van prijswijzigingen en/of drukfouten. Aangezien het bijwerken van de voorraad na een bestelling niet altijd direct zichtbaar is op de website, kan het voorkomen dat het product wat u bestelt, reeds UITverkocht is. Als uw bestelling in dat geval betaald is, ontvangt u het gehele bedrag retour. U kunt dan geen aanspraak maken op het product. 

Bezorgen


De producten kunnen door u worden afgehaald of opgestuurd. Als U de producten wilt ophalen, dient U hiervoor een ophaal afspraak te maken met ons. 

Levertijd 

Janice EVE streeft er naar om alle bestellingen zo snel mogelijk te verzenden. De verzending  is momenteel 3/4 werkdagen. Wanneer producten voorradig zijn, worden deze binnen 1/2 werkdagen geleverd. Mochten er leveringsproblemen door vertraagde levering door verzender ontstaan of andere onvoorziene omstandigheden ontstaan dan wordt U hier ten alle tijden zo snel mogelijk schriftelijk van op de hoogte gebracht.

Pakketpost 

Kleine artikelen, maximaal 50x50x100 cm en niet zwaarder zijn dan 10 kg (incl. verpakking), kunnen  via de Post NL verstuurd worden (eigen risico koper). De verzendkosten bedragen € 7,50 per pakket. Bij bestellingen boven de € 50,00 is de verzending GRATIS voor Nederland en België. Deze verzendkosten gelden voor Nederland en België. De kosten van verzending per post naar het buitenland zijn op aanvraag. Mocht de bestelling om wat voor reden dan ook retour gestuurd worden, zijn deze verzendkosten voor rekening van de koper.

JANICE EVE is niet verantwoordelijk voor eventuele beschadigingen die ontstaan door transport via derden of eigen vervoer van de klant.

Betaling


Bij het afhalen van producten kunt u ter plaatse betalen (contant) Bij verzending van producten van JANICE EVE dient u de producten vooraf te betalen inclusief de verzendkosten. Zolang het product niet volledig betaald is blijft het eigendom van JANICE EVE.

 

Retour


Via de website/webwinkel bestelde artikelen kunnen retour gestuurd worden binnen 7 werkdagen na ontvangst. Het retour moet vooraf schriftelijk aangemeld worden via Janice@janiceevelife.be en het product dient zorgvuldig verpakt en onbeschadigd bij  JANICE EVE aan te komen. Beschadigde of gebruikte artikelen nemen wij niet retour! Verzendkosten van retouren zijn altijd voor rekening van de koper. Deze retourregeling van bestellingen via webwinkel geldt alleen voor artikelen die via  PostNL afgeleverd worden. Artikelen die afgehaald worden  kunnen niet retour gestuurd worden. 

Aansprakelijkheid


JANICE EVE aanvaardt als leverancier geen enkele aansprakelijkheid voor schade ontstaan door gebruik, verkeerd gebruik of misbruik van onze producten.

Afbeeldingen en teksten


Afbeeldingen en teksten van onze website mogen niet zonder onze toestemming gebruikt worden. Teksten en prijzen zijn onder voorbehoud van drukfouten. Het kan zijn dat de kleuren in de werkelijkheid iets afwijken van de weergave op uw scherm, omdat elk scherm zijn eigen instellingen heeft. JANICE EVE is niet aansprakelijk voor afwijkingen op de foto's.

Privacy Policy


Als u een bestelling plaatst, hebben wij de gevraagde gegevens nodig om uw bestelling af te handelen en contact met u op te nemen. JANICE EVE verstrekt uw persoonlijke gegevens NIET aan derden, die niet zijn betrokken bij het uitvoeren van uw bestelling. Wij gaan vertrouwelijk om met uw gegevens.

Mocht u nog vragen/opmerkingen hebben m.b.t. de voorwaarden, dan kunt u altijd contact met ons opnemen.  

 Janice Eve, gevestigd in Essen, België

KvK nummer België: 820501.614.46

BTW-nummer: BE 0670.906.537