Sparkling YOU Sjaal

Gepubliceerd op 22 december 2022 om 21:48

Lets go Sparkling together :)

 

Ik ben even helemaal in een " sjaal fase " heerlijk die rechte banen...niet nadenken en heerlijk metertjes weg haken! Maar goed het einde van dit jaar komt al steeds dichterbij, dus ik dacht, deze sjaal moet een lekkere feestelijke worden :) Ik denk wel dat dit aardig is gelukt. Ik ben er in ieder geval helemaal happy mee....lekker fonkelen met oud en nieuw!

 

Ik heb in de webshop weer kant en klare pakketten staan voor deze sjaal...er zijn een grote hoeveelheid kleuren beschikbaar van de draden, dus heel veel mix en match opties....zo benieuwd naar allerlei combinaties, dus kom maar op :) In het patroon hier beneden in de PDF-file kun je de link naar de webshop voor dit pakket vinden!

 

LET WEL EVEN OP!! Op het moment dat ik dit tik is het donderdag avond 22 december 2022, dus bijna de feestdagen. Ik heb een aantal kleuren op voorraad en een gedeelte dat ik moet bestellen. Aangezien de feestdagen eraan komen en de leveringen in deze periode van het jaar niet altijd soepeltjes verlopen, wil ik jullie vragen, om alsjeblieft hier rekening mee te houden en zo nodig wat extra geduld als het wat langer duurt. Weet in ieder geval, dat mijn streven is om alle pakketjes zo snel mogelijk te versturen, wanneer het dus langer duurt dan zit ik op de levering te wachten en kan ik niet sneller helaas.

Ik verwacht dat alles weer een beetje normaal gaat wat betreft leveringen van 2/3 januari 2023.

 

Voor nu wens ik jullie allemaal hele fijne feestdagen toe en een heel mooi, gezond en creatief 2023 toe!!

 

 

Heel veel haakplezier gewenst met de Sparkling YOU Sjaal !!

 

*** Liefs Eva ***

 

 

 

 

 

Sparkling YOU Sjaal
PDF – 232,6 KB 333 downloads

Reactie plaatsen

Reacties

Margaret
een jaar geleden

Bedankt Eva voor al je mooie patronen en prachtige pakkette. Dat we volgend jaar weer allemaal kunnen genieten van je mooie haakjes!! Ook voor jou hele fijne feestdagen en een goed, gezond nieuwjaar❤

Margaret
een jaar geleden

Haaksels moet er staan🤣