The Easy Stripe Scarf

Gepubliceerd op 17 december 2022 om 16:35

YEAH !!

Af en toe is een ' grote stappen snel thuis " projectje zo fijn !!

Ik had gisteren een druk dagje...veel pakketjes inpakken, een kind ziek thuis en papaatje was van 's morgens vroeg tot de nacht weg, dus alles kwam gisteren een beetje op mij aan. Niet erg natuurlijk, maar wel inspannend met al dat kroost hier hahaha !

Dus toen tegen 20.00u het kleinste kroost naar bed was, dacht ik, ik moet toch nu even een projectje gaan maken, wat snel af is zodat ik snel een " ow I feel so happy " momentje kan beleven! Je kent dat gevoel toch wel, als je een project afrond en je dan even zo intense blijheid voelt :)

 

Nouja, wat ik al schreef, het is echt een ' grote stappen snel thuis " project en een kind kan de was doen, zo heerlijk simpel is het. Heerlijk project om je hoofd leeg te maken en even helemaal tot rust te komen in je haakbubbel. Althans zo werkt dat bij mij :)

 

Ondanks dat het misschien een simpel patroon is heb ik hem even voor jullie op papier gezet. En uiteraard is het materiaal van deze sjaal verkrijgbaar als pakketje in je shop. ( andere kleur mogelijkheden zijn er ook ) Alle informatie hier over vindt je in het patroon PDF bestand hier beneden.

 

Voor NU zeg ik Have FUN!! Ik ga lekker proberen om weer in mijn haakbubbel te springen :)

 

 

*** Liefs Eva ***

 

 

The Easy Stripe Scarf
PDF – 2,6 MB 258 downloads

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.