🤪🤪🤪 Chaotisch dagje 🤪🤪🤪

Gepubliceerd op 25 mei 2022 om 20:34

🤪🤪🤪 Chaotisch dagje 🤪🤪🤪

Zoals ik al eerder schreef, zoveel bestellingen van jullie 🥰❤️🥰 zo lief!!

Ik zal jullie eens vertellen hoe zoiets gaat…ik bestelde de happy color een keer mee bij een bestelling mee. En ik was/ben razend enthousiast over deze bolletjes. Dus dan komt de vraag, ga ik deze groot inkopen..want ja ik ben enthousiast, maar jullie moeten dat natuurlijk ook zijn.

Dus ik maakte een sprong in het diepe en bestelde echt een enorme voorraad van deze prachtige bollen…die voorraad (en die was echt heel groot) ben ik bijna doorheen😳 dus vanmorgen hoppa snel snel alle kleuren die op waren bijbestellen, nog geen uur later weer bijbestellen omdat de eerste bestelling bij de groothandel al verkocht is…en die moet ik nog binnen krijgen….maar goed daar gaat het nu niet om…ik heb me dus zitten haasten om te bestellen zodat ik zeker was dat het vandaag verzonden zou worden zodat ik het morgen in huis zou hebben om alles morgen weer te kunnen versturen…kom ik dan tot de ontdekking dat morgen Hemelvaart is en dus helemaal geen levering is….blond ?!?!?! 🤔🤔
Echt weer zo Eva….ergens achter komen als het bijna die dag is 🙈

Nouja, heb jij nog geen verzend mail gehad van mij, dan zit ik dus nog tot vrijdag te wachten totdat de nieuwe levering is….

Nogmaals bedankt voor iedereen besteld hebben, jullie maken mijn dagen zo leuk en goed! Hier zit een dankbaar ikje ☺️

Liefs Eva🌸


Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.